Alege o comunitate:

Ești aici: SportLocal.ro » Comunitatea din Vâlcea » Alte sporturi » România a învins Italia la K1
19 martie 2011, 12:25

România a învins Italia la K1 

România a câştigat vineri seara disputa cu naţionala de kickboxing a Italiei, cu scorul final de 4-1, la Gala Local Kombat din Râmnicu Vâlcea.
În ultima partidă, Andrei Stoica l-a învins la puncte pe italianul Alex Rossi. Tot la puncte au câştigat sportivii români Florian Lupu (cu Tiziano Mascoli), Bogdan Stoica (cu Lelio Ramunni), Ionuţ Atodiresei (cu Fabio Nubile). Mai puţin norocos a fost Marius Tiţă, care a pierdut în faţa lui Roberto Cocco.

Gala K1 Râmnicu Vâlcea se desfăşoară în două părţi, în prima naţionala de kickboxing a României întâlnind-o pe cea a Italiei, iar a doua parte va include o serie de partide superfight unde publicul prezent în Sala Sporturilor Traian va avea ocazia să-i vadă pe Benjamin Adegbuyi, Freddy Kemayo, Sebastian Ciobanu, Dzevad Poturak, Ionuţ Iftimoaie, Ayadin Yuksel şi Cătălin Moroşanu.

AgerPres

* Precizare SportLocal.ro: Responsabilitatea pentru corectitudinea și originalitatea informațiilor din acest articol aparține în totalitate autorului.
Despre autor: Cristi Frisk

Reputație: +10612 Ministru în Armata de Eliberare a Sportului Local Ministru în Armata de Eliberare a Sportului Local

Energic, pasionat de sport şi încântat de tot ce se numeşte fotbal. Peste 13 ani de experienţă în jurnalism sportiv, timp în care a trecut prin redacţiile posturilor TV: Euro Sport, Sport TV şi Boom, prin redacţia postului de radio local din Craiova unde a realizat emisiunea „Sport Total” și prin studiourile Moldova 1 de unde a comentat pentru Euro 2012. Este autorul cărții ”Eurofotbal cu aromă de miazăzi” editată în 2012 la Editura Tritonic.

Ți-a plăcut acest articol?
Acest articol a fost scris de către un membru al comunității Sport Local. Îți vom fi recunoscători dacă îl vei recomanda mai departe prietenilor tăi de pe rețelele de socializare!

Sportul local se bazează pe comunitate! Avem nevoie de tine!

Articole similare:

Lasă un comentariu

Trebuie să fii logat pentru a putea lăsa comentarii. Fiecare comentariu aprobat îți aduce 1 punct de reputație.

Dacă nu ai încă un cont creat te poți înregistra cu un simplu click pe butonul de mai jos. Durează doar câteva secunde iar imediat după înregistrare vei putea lăsa comentariul tău la acest articol.